DUNIAKU DUNIAMU

Penulis sekadar berkongsi cerita kehidupan, luahan rasa, perkongsian idea dan isu... amatlah tidak sesuai utk rujukan profesional... untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai sesuatu isu, rujuk yang lebih pakar ^____^
HARAP MAKLUM

Followers

***SALAM ZIARAH***SALAM PERKENALAN***JANGAN LUPA TINGGALKAN KOMEN ANDA!!!

Friday, May 1, 2009

cuti ... balik kampung!!



syoknya Hafizie dapat jumpe tok n tok wan...
hmm..ada cuti lebih sehari je... balik kmpung di kedah.. sebenarnya ada urusan sikit...




ni la muka hafizie dlm kereta... x reti nak tido!!











abang rafiqin, sedih je... kenapa??
kesian dia.. kena berkongsi kasih dgn adik hafizie...
seronoknya balik kampung...yg tak berapa nak best time nak tempuh perjalanan yg lama... dlm kereta dgn anak2 kecil..
sekarang ni saya terpaksa duduk di blkg... (pening sbnarnya) rafiqin plak di depan atas babyseat.. saya dibelakang dgn hafizie...

Korang pegi mana cuti 3 hari???
SUKE?? Klik Like ^__^

5 comments:

Nik Fauziah Nik Hussin said...

salam..
wa..pija.
beshnye balik kg.. akak da lama tak balik kedah (kg hubby). Teringat kat laksa teluk kechai..
bila lar nak sampai sana...

syareena said...

mmg x best duk blakang kan?
skang ni sya ade bibik leh la duk dpn, jadi tgh pk cari LCD utk kete baru auni adam nak duk blakang kut tgk dvd hehe

Yanmie said...

salam pija..

sonoknya blk kg..baby boy yea kedua2nya, sama cam yan. comei2 lah..

pija5120 said...

thanks nik,reena n yan sudi btandang n tgalkan komen..
>nik
laksa utara mmg best tp sya kena pantang lama la.. baby baru 4 bulan..
>reena
mmg pening,tp kena mengalah la dgn anak.. saya mmg dh psg lcd kat dpn utk dia tgk spya x boring!!
kalau keta jns mpv sesuai la ltk lcd kt blkg.
>yan
yea..2 hero yg kuat nangis...sabar je la sementara nak besar...

kakyong said...

salam Pija,
kg kat mana? kakyong pun kalo naik keta memang kena dok belakang.. anak 3 berderet, so memang kena lah dok belakang, memantau si kakak & baby.. si abg kena jadi co-pilot ayahnyer..

Blog Widget by LinkWithin
DUNIAKU DUNIAMU © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute