DUNIAKU DUNIAMU

Penulis sekadar berkongsi cerita kehidupan, luahan rasa, perkongsian idea dan isu... amatlah tidak sesuai utk rujukan profesional... untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai sesuatu isu, rujuk yang lebih pakar ^____^
HARAP MAKLUM

Followers

***SALAM ZIARAH***SALAM PERKENALAN***JANGAN LUPA TINGGALKAN KOMEN ANDA!!!

Monday, May 18, 2009

Result PTK ku yg 'hampeh'....

eiii... geram...geram... kecewa...kecewa... sedihhhh.... ishhkkk...
.
.
.
inilah nasib orang yg tak studi mengharap dpt IV...
wpun 1st ambil PTK ni...
dua-dua paper dapat III...
kurang2 dapat IV satu paper pun jd la...
.
.
.
alahai...
suami saya dapat gak satu paper IV... mesti balik rumah dok bangga2 ni..
kena start study utk bln 8 nih... azam baru...

tadi tanya cikgu2 senior... apa tips utk dapat IV??
dengan slamber n yakinnya dia menjawab...
AMBIK JE BANYAK2 KALI, NANTI DAPAT LA NANTI...
.
.
.
CIKGU2.... CAMNE RESULT PTK???

SUKE?? Klik Like ^__^

6 comments:

Tukang cerita said...

Cikgu Pija...
camna nak tau result?
buka laman web apa? ker sms?

sy dah lulus kali pertama dulu....
tp, mmg pulun stady gak lah...
siap wat nota kecik lg...
:)

Daddy Cool said...

Tak pe, tak kena bayar...bulan 8 amik lagi...Daddy dah lopeh, nak amik TK2 bulan lapan nie...tapi first time jgak tuh...ntah la..nasib kot!

pija5120 said...

ada syarat baru plak....
dah la baru merasa nak peksa PTK...

kakyong said...

salam cikgu pija,

PTK tu apa? kakyong tak koje gomen, tu la term2 ni kureng faham sket... :)
apa tujuan exam PTK ni? utk naik pangkat ker?

jemput ke blog, borong award
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menepek-award-part-2.html

nik awin said...

sama ada yang amik PTK terus lulus 4-4 ni ulat buku atau magic..
ala..c'on baru 1st time.
akan ada 2nd,3rd,4th...7th time lagi.ahahahaha

p/s: tgk saya ni..tak lepas 4 pun takpe.amik lagi dan lagi..dan lagi..dan lagi...dan lagi..dan lagi..ddannn laagiii
belum end of the world lagi :) hehehehehe

pija5120 said...

>kakyong, sbnrnya saya pun xbrp tau psl ptk.. 1st time amik... ptk-penilaian thp kecekapan... utk naik pangkat n gaji..
>nik awin... sekarang ni dah ada syarat baru. kalau ambil bulan 8 ni dpt 3 lagi, hanya ada 1 je lagi peluang... xdpt jugak 4, tunggu dapat timebase la... pastu baru bleh amik balik..

Blog Widget by LinkWithin
DUNIAKU DUNIAMU © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute