DUNIAKU DUNIAMU

Penulis sekadar berkongsi cerita kehidupan, luahan rasa, perkongsian idea dan isu... amatlah tidak sesuai utk rujukan profesional... untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai sesuatu isu, rujuk yang lebih pakar ^____^
HARAP MAKLUM

Followers

***SALAM ZIARAH***SALAM PERKENALAN***JANGAN LUPA TINGGALKAN KOMEN ANDA!!!

Friday, June 3, 2011

Tutorial : BUAT TULISAN BLINK BLINK...

leh sebab malas nak buat entry lain...
kali ni buat tutorial buat kawan2 yg baru2 n tak reti cam saya la...
saya bukanlah pakar tutorial...
saya juz search kt google... n ramai blogger yg buat tutorial n tips utk blog
saya buat ni supaya sng utk diri sendiri nk rujuk bila nk guna nanti...
n pada yang tak reti tu bleh la rujuk kat sini...
*
*
*
cara nak buat tulisan blink2... tulisan kedip-kedip tu...
dlm post pun bleh...
macam ni...

pija5120

**
**
**
*****
***
*

juz copy code HTML di bawah untuk letak kat entry / page element



rasanya, inilah code yang paling mudah... pendek je...

~~~SELAMAT MENCUBA~~~


p/s : blog2 juga... jangan lupa KEWAJIBAN anda!

cuba klik ni... macam best je ---> Saya Kiut!!!


SUKE?? Klik Like ^__^

2 comments:

n@m@n said...

dah lama tak nampak..menyepi je kak?hehe

pija5120 said...

haha... ingat tak perasan... cikgu sklh rendah lg busy dari cikgu sklh rendah... percaya x??? hee... xdela... busy dgn tugas kt sklh n rumah... xsempat la nk berblog...

Blog Widget by LinkWithin
DUNIAKU DUNIAMU © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute