DUNIAKU DUNIAMU

Penulis sekadar berkongsi cerita kehidupan, luahan rasa, perkongsian idea dan isu... amatlah tidak sesuai utk rujukan profesional... untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai sesuatu isu, rujuk yang lebih pakar ^____^
HARAP MAKLUM

Followers

***SALAM ZIARAH***SALAM PERKENALAN***JANGAN LUPA TINGGALKAN KOMEN ANDA!!!

Monday, November 16, 2009

oh... hati... terima je la!


salam semua...
nak cerita tentang perasaan saya di kala ini...
blog ceq ni kan blog syok sendiri a.k.a open diary
so... biaq ceh luah kat sini...
*
*

cidehhh aaa...
tadi keputusan dah dibuat laaa...
TAHUN DEPAN CEQ KENA PI SESI PETANG
psl apply pindah... (bukan dapat pooon) 
*
*
*
apsal nak sedih???
he... takde la nak sedih apa pun!
cuma rasa tak best jeeeerrkkk...
ngajar petang ni mmg best...
sbb dah merasa masa mula2 posting dulu...

- takde tekanan --->nazir ke... org jabatan ke, ppd ke jarang nk datang mantau ptg2 hari
- tak busy ---> selalunya jawatan penting mcm ketua panitia cikgu pagi yg pegang...
- tak kalut ---> rasa mcm relax sket sbb keje sket
- tak lapar ---> byk makan2... heee...
- bleh bangun lewattt... heee... ye ke??
- geng2 sekapala... ramai! 
- rasa mcm skjp je masa berlalu! tau2 dah nak balik... (ini org kata, saya sebaliknya!)






so, apasal nak cideh2 ek???
kalau diiberi pilihan, saya nak ajar sesi pagi laa...
tak tau la kenapa... 
tp kalau betul2 kena petang... tak sama sesi la dgn encik suami!
susah la sket kann...
bab nak antar pengasuh lagi...



lagi satu... saya kena ngajar budak2 yg kecik2 laa...
tahap 1... susah woooo...




bila la diorg nak bg saya ajar maths tingkatan 4 ke... tingkatan 5  ke...
baru la bleh apply ilmu yg dok tuntut bertahun2 dulu...
eh... lupa plakkss..
ceq ajaq kat sekolah rendah laaa...
*
*
*
GB kata MUKTAMAD!!!
sapa kenai GB kat sklh ceq tau la kot camne...

berani ke nak buat muka tak malu nak minta jasa baik dia... ( berani ke kena semburrr!) 

puan, SAYA MENURUT PERINTAH!!!  (SYMP)



~sesekali kena terima n buat perubahan~








SUKE?? Klik Like ^__^

10 comments:

leadleedeea said...

yes...setuju bab sessi ptg yg first tuuuu...takde org nak pantau...heheheheee~!!!

tapi, mmg sonok sessi pagi kot kan? hehe~!

nik awin said...

cidehhh aaa...
tadi keputusan dah dibuat laaa...
TAHUN DEPAN CEQ KENA PI SESI PETANG
psl apply pindah... (bukan dapat pooon)

~hmm..pasal apply pindah..jadi dikenakan mengajar sesi petang...lagu tu ka??

pija5120 said...

ada gak yg pantau kt cni... GB... adil la tu. camne pun, 'jadual hidup' bila di sesi pagi lagi ok!

zai said...

salam pija..

betul tu..sesekali apa salahnya kita ubah angin...mana tau nasib lebih baik..cheq ngajaq pagi ka petang ka..sama ja cheq oiii..nanti kena balik umah gak kan ???

pija5120 said...

awin, nampaknya lagu tu! nk kata kita ni jenis 'lawan' dia, tak kot! GB ni baru nk thn ke 2 kt cni. thn lepas (thn ptama) sapa mintak pindah, terus letak ptg... dapat or tak dapat.

pija5120 said...

he... kak zai...

bab ajaq pagi ptg, takpa... jadual hidup tu la yg susah nk ngam. dah pernaah ajaq ptg dulu...

ceq mmg balik umah!heee...

Ena said...

Salam Kenal..

Wwahh cantek la blog nie.. rase cam hepi mood je bile masuk.. :)

mamalieyna said...

okey lah tu..leh tido lwt bgn pun lewat sket apa..hehe..tp bab lain2 sesi ngn en suami..ala tak bestnye..! :P

pija5120 said...

ena... thanks...
saya masih freshieee... baru2 belajar je!

mamalieyna, tu la. prob lain takpe lagi.bab tak sama sesi tu yg tak best. lagipun, sklh sebelah2 je... dtg sekali kan senanggg...

Anonymous said...

mmg ssh klo ngjar x sma sessi ngan suami. msa utk berbncng mslh ngn suami pun kurang. tension gk..K.INA

Blog Widget by LinkWithin
DUNIAKU DUNIAMU © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute