DUNIAKU DUNIAMU

Penulis sekadar berkongsi cerita kehidupan, luahan rasa, perkongsian idea dan isu... amatlah tidak sesuai utk rujukan profesional... untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai sesuatu isu, rujuk yang lebih pakar ^____^
HARAP MAKLUM

Followers

***SALAM ZIARAH***SALAM PERKENALAN***JANGAN LUPA TINGGALKAN KOMEN ANDA!!!

Thursday, November 19, 2009

SYOK BETUL TIME TU...

salam untuk semua pengunjung... + salam 1 Malaysia!!!

semenjak dua menjak ni asyik senyum2 je...
ye laa... penangan facebook (FB) dalam kehidupan hariankuuu...
masa gila frenster (baru hjg thn lepas start), susah betul la jumpa kawan2 sekolah!
*
*
*
ringkas cerita la sebab saya pun sudah mengantukkk...
(it's already 11:20pm)
dalam masa sebulan ni, 'jumpa' la member2 lama...
bila dah jumpa, mula la teringat kenangan doluuu-doluuu...
lovely memories kat S M Teknik Alor Setar (ASTECH)...
teringatlah balik zaman2 sekolah... kawan2 sekelas, seasrama...
tp, saya ni set2 baik la kat sekolah dulu... (he.. puji diri)
cuma baik2 pun, pernah 'fly' jugak!
ramai yg tak tau!!! yg terlibat je tau....
tp kalau org lain (lebih2 lagi la budak2 lelaki) lagi dahsyat!
*
*
*
dan... bila teringat memori ASTECH, makin terasa rindu pada sahabat2 lama...
ada yg masih berhubung, ada yg dah lost contact!
kalau lepas sekolah tak pernah jumpa, most of them... ceq dah lupa nama dah...
ada juga yg hampir tak bertegur ketika di ASTECH, tp menjadi sahabat selepas itu... Irham Abdullah
he... juga kenangan manis!!!
Anis Hafina... hujung2 baru nak rapat kan???
ada juga sorang yg masih saya 'awaiting friend requested'... agaknya dia mmg 'TAKNAK' berhubung lagi kot...
sedangkan... kami lalui byk peristiwa bersama...
*
*
*
nak pendek, dah jadi panjang...

so, nak pendekkan lagi cerita...
belek gambar2 lama zaman sekolah ASTECH (saya bawa ke klang)
dengan rajinnya... saya scan utk di upload kat FB (taktau la bila)
44 keping semuanyaa.... ( gigih betul ambeee)
bila belek2... tatap... rindunya pada sahabat2 baik saya...


norita & me



ilyana & norita



siti mariam @ yumz



linda yg ayu...



with some of my classmates


kt escalator pun jadi...
marjini & azrena (belakang)
me & azimah (depan)
norita (photographer)


dalam dorm...



macam bagus jeee... hii...



dgn classmate gak... dlm dewan


tapi dalam dok belek2 gambar... ternampak di belakang gambar...
(mmg dah lupa)


coretan linda



coretan yumz


coretan azrena


coretan norita a.k.a eta...

klik kt gambar, maka besarlah iaa... jelasla ia...

ni la antara gambar kenangan yg membuatkan saya rindu pada semua kawan2...
(mengantuk nak upload byk2)


norita & ilyana studi sama kat UTM skudai dulu...
wpun course lain2, biasa jadi 'roomate tanpa izin'...
dengan ilyana paling lama...

bilik eta transit / ala2 bilik tumpangan...
tapi... kena sahabat yg dirindui, ilyana @ iel skrg lebih suka menyepi???

siti mariam (upm) & anis (uitm s.alam) pernah dtg jumpa kt UTM...

azrena jumpa di cameron highland tahun 2008...
tapi kita sudah tak semesra dulu... masing2 malu ke???

dan... ramai lagi sahabat yg saya rindu...
masih lost contact!

yang nak sangat jumpa:-

1) semua x-perd ASTECH 98/99
2) semua ASTECH 98/99
3) mohd asri abu bakar - hang pi mana ha???????????
4) semua yang masih sudi bersahabat denganku...






SUKE?? Klik Like ^__^

4 comments:

MrS. F!zA said...

wah kak rangi nye gaya akak yg atas sekali tu.. pheeewwwiitt.. :)

pija5120 said...

fiza... ranggi apa dgn baju hostel!
ye.. ooo...ooo... time tu mana pandai selimpang tudung... heee...

mamalieyna said...

mmg zaman paling dirindui adalah zaman sekolah kan..saya pun ramai kengkawan yg sdh lost contect..mmg keinginan tu membuak2..huhu..

eta305 said...

eh mcm dah x ingat la aku tulis cam tu kt hg..hehe.. kenangan zaman studi (sek & uni) adlh plg manis kan..smg persahabatan ini kekal ke anak cucu..hehe..amin...

Blog Widget by LinkWithin
DUNIAKU DUNIAMU © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute