DUNIAKU DUNIAMU

Penulis sekadar berkongsi cerita kehidupan, luahan rasa, perkongsian idea dan isu... amatlah tidak sesuai utk rujukan profesional... untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai sesuatu isu, rujuk yang lebih pakar ^____^
HARAP MAKLUM

Followers

***SALAM ZIARAH***SALAM PERKENALAN***JANGAN LUPA TINGGALKAN KOMEN ANDA!!!

Wednesday, March 10, 2010

Pelan-pelan sapu sawang...

tebal betul sawang ni... isshh, dah la tak larat ni...
(sambil tgk the biggest loser asia-finale)
**
*
assalamualaikum...
kekok la plak rasanya bila dah lama tak type post baru kt sini...
sebenarnya tak ke mana... masih ada lg menyewa kt klang ni...
mintak pindah nk keluar selangor, bukan senang...
nak plak masuk kedah... susahnya...
hee... takdak kena mengena pun dgn ini cerita...

*
*
*
sejak 4 bulan lalu, time cuti sklh hujung thn lepas mmg dah rasa ALLERGIC dgn laptop...
nak online, lg la... MELUAT...
lps dah sah pregnent lg, mmg dah tahap MENYAMPAH...
nak type utk post baru... lg la...
*
*
*
camnepun, rasa rindu nk berblog ni ttp ada...
cuma kudrat takda la nak ngadap lama2...
(bleh ka publish post ni...)
*
*
*
rutin harian... dok saja...
betul2 malas...
bab morning sickness, mmg 2 kali dah merasa sblm ni...
tapi kali ni ada X-TRA sket...
alahan smpai la skrg... (5 bln) + MALAS tahap... tak tau la...
ada la org kata... kalau malas, anak perempuan...AMINN...
tp ada gak orang kata... jgn anak hang pun lekat MALAS tu!
mintak2, tak laa... biar rajin tlg mama...
*
*
*
oh... mood tak dak la...
*
*
*
kita smbg bila ada mood nti...
layan pic baru buah hati kesayangan hamba...




SUKE?? Klik Like ^__^

2 comments:

mamalieyna said...

welcome back! lama tul menyepi..meluat ngadap laptop eh, tak dapek nk nolong! :p

kejap je dh 5 bulan kandungan ye..huhu..hope babygirl! best! ^_^..pepun janji semua sihat ok!

pija5120 said...

thanks mamalieyna...

btl la... mood yg x menentu ni... malas tak patut2... hari2 mkn nasi goreng... jgn la nk bergulai... tp kalau mcD, anytime... he...

Blog Widget by LinkWithin
DUNIAKU DUNIAMU © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute