DUNIAKU DUNIAMU

Penulis sekadar berkongsi cerita kehidupan, luahan rasa, perkongsian idea dan isu... amatlah tidak sesuai utk rujukan profesional... untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai sesuatu isu, rujuk yang lebih pakar ^____^
HARAP MAKLUM

Followers

***SALAM ZIARAH***SALAM PERKENALAN***JANGAN LUPA TINGGALKAN KOMEN ANDA!!!

Sunday, August 23, 2009

hampes...

post ini telah ditype dgn semangatnya oleh ceq..
(smgt ala2 ngantuk!!)
1st nak join contest tau... 
tapi mmg dah lupa hari N tarikh la gamaknya...
tarikh tutup dah berlalu...
kah..kah..kah...
gelak kat aku!!!
*
*
*
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
uih.. 1st time ni nak join contest... 
CONTEST BAJU RAYA SEDONDON --> iburikazz
masa ni tahun ke3 beraya sbg suami isteri... 
masa thn pertama, masing2 punya colour la.. 
tahun ke2,beli segulung kain, 
tapi gambar plak x sesuai.... 
yang nak join contest ni pun, 
gambar ala2 je.. (camera mmg sentiasa bawa,
tp dengan hp jugak diambil..) 
so..blur sket!! 
*
*
*
kain utk baju suami beli kat klang... baju n tudung saya di ganu(baju siap)... anak baju ready-made gak di klang.. sebenarnya saya dah beli baju bunga2 biru laut (kaler baju suami..) tapi mcm xberapa nmpk sedondon plak, sehari sblm raya jalan2 kt bandar ganu cari baju siap! balik tgk colour x sama sgt,tp bila pakai tudung, nampak ok N sedondon kan??


tema : biru
nama : pija,dyn & izz rafiqin (izz hafizie dlm perut!!)
tahun : aidilfitri 2008
tema 2009 : coklat gold 
jom la join sama2 contest iburikazz ni...
kasi meriah gitu!!!
menang kalah toksah kiire..
syok2 pun ok ape...

---------------------------------------------------------------------------------
iburikazz, i dah follow u n link kan u...
(masa tu xsdr tarikh N masa lagik)
xdpt masuk contest pun xpela, 
u follow n link me la plak...
:)
:)
:)
jom tido...kejap lagi nak sahur!!!
zzzzzzz
zzzzz
zzz
z

 

 

SUKE?? Klik Like ^__^

3 comments:

miemiey said...

ala..ciannya akak ni..tak dpt msuk contest..cuba lg lain taun yer...tapi kan cutemiut ada kat links mimi adakan juga pertandingan ni so cubalaa masuk...n3 yg ni kan daa siap cuba link n follow dia..hehehe..ada kat link saya..

pija5120 said...

ok..nti check it out!!!

Naz-Segalanya disini said...

alah pija..maaf ler..laptop naz rosak last minute.so naz terpaksa awalkan tarikh.lagipun naz dah buat entry tutup tu awal.sorry yer

Blog Widget by LinkWithin
DUNIAKU DUNIAMU © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute