DUNIAKU DUNIAMU

Penulis sekadar berkongsi cerita kehidupan, luahan rasa, perkongsian idea dan isu... amatlah tidak sesuai utk rujukan profesional... untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai sesuatu isu, rujuk yang lebih pakar ^____^
HARAP MAKLUM

Followers

***SALAM ZIARAH***SALAM PERKENALAN***JANGAN LUPA TINGGALKAN KOMEN ANDA!!!

Monday, August 24, 2009

meriah kariiiiii....

apa yg meriah tu??? 
menu berbuka la!!! apa x. msk 2,3 jenis... 
karang jiran kanan bg 2 jenis... 
jiran kiri 3 jenis... xke meriah namanya... x larat nak makan, buat mkn sahur... 
xlarat nak perabis, tong sampah la jawabnya... tu yg x best!!! 
nk buat camna lagi... mana lalu dah nak mkn benda2 panaskan2 sampai 2,3 kali!!! 


day 1: nasi tomato, cucur udang, spaghetti, buah melaka + fresh orange


 
day 2 : mee goreng, bihun suo, keropok lekor goreng, akok n ketupat nasi(kuah kcg+rendang) +air tebu

petang ni nak makan apa ye??
suami ceq mintak...
ikan tongkol msk singgang N sambal belacan...
rindu nk blk ganu ler tuuu...

p/s: gambar2 tu hanya ilustrasi je... cari
kat encik google search images je!!! 
mana sempat nk amik gambar dok sdp2 berbuka...
    
 soalan utk korang... berbuka apa ari ni???

SUKE?? Klik Like ^__^

4 comments:

mamalieyna said...

amboi meriahnye berjiran tetangga ek..hehe..best3x.. menu kita ari ni delah..nasi putih+ayam percik+kari daging+sayur grg cmpur kerang.. kuih cuma agar2+kuih pelita.. +menu lewat mlm..laksa! heheh..penuh perut ni..

pija5120 said...

mamalieyna... byknya menu!!! tu la... jiran tertangga baik2 kt cni.saya msk sket je, kang dtg siap dgn dulang... 2 tahun lps, dpt air 1 jug. spesel,air bandung pelam!!!

cikgu_math said...

salam.. meriahnya...
CM cuma sambar kat kedai! dah tak tau nak masak apa.
sorry...dah lama cari link pija...Tak jumpa!

pija5120 said...

CM, tq singgah cni... ha, lps ni kena la link pija ye!! setakat ni pija msk lagi.. lagipun pija tgh dok diet,kalo pegi psr ramadhan,mesti nk mkn mcm2.. hbs diet ceq!!! selamat berpuasa ye CM n Mamalieyna

Blog Widget by LinkWithin
DUNIAKU DUNIAMU © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute