DUNIAKU DUNIAMU

Penulis sekadar berkongsi cerita kehidupan, luahan rasa, perkongsian idea dan isu... amatlah tidak sesuai utk rujukan profesional... untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai sesuatu isu, rujuk yang lebih pakar ^____^
HARAP MAKLUM

Followers

***SALAM ZIARAH***SALAM PERKENALAN***JANGAN LUPA TINGGALKAN KOMEN ANDA!!!

Friday, September 4, 2009

MyKhalish - Contest Ikut Muka Sape?

Bismillahirrahmanirrahim....
Wah, ini 1st time saya nak join contest yg dianjurkan blogger...
Nak join jugak?? Bleh la tgk kat blog MyKhalish contest .
Contest yang menarik... Hadiah best plak tu!!!
Jom kita memeriahkan contest ni!!!
Saya nak join sbb ramai yg kata muka saya n 2 hero saya tu mmg sama...
Suami?? malangnya, takde satu pun gambar dia yg disimpan... 
so, pertaruhannya, me & my boys
oleh kerana saya ada 2 hero, so saya nak pertaruhkan utk dua2nya...
*
*
*
Malam tadi kebetulan ada keje guna scan, apa lagi... bukak kotak2 dlm bilik..
cari balik gambar2 lama... nasib baik la ada simpan 5 keping gambar saya masa baby...
so, kita tgk la sama ke tak...
*
*
*
*
*
***
@@@
taraaaaa... ini lah dia...
Ini mama n Izz Rafiqin... 
Mama 5 bln n Rafiqin pun 5 bln 
@@@

*
*
 Ini mama n Izz Hafizi
Mama 5 bln n Hafizi 6 bln
*
*
bagi saya muka anak pertama dan anak ke2 mmg 90% sama 
masa kurang dari 1 tahun... 
nak kepastian.. tgk sini
*
*
so, saya gabungkanlah...
bentuk muka - mmg kami jenis muka bulat... 
mata - bulat... bundar... bulu mata melentik!(x nampak le dlm gambar kott...)
masa kecil ada sket 'juling itik' ha..ha...h
hidung - tak mancung... tak la kemek... sedang2 lee.. hidung org melayu..
hidung kecik (kata suami)... tp mak saya
cakap hidung saya masa kecil mmg tak nampak batangnya!! :)
dagu - ciput je... 
kulit - saya dan anak2 berkulit putih kuning... jgn tanya la skrg... dah jadi kulit sawo matang lerr...
*
*
*
Kenapa saya suka ke blog  MyKhalish??
Sebab blognya ala2 saya punya blog...
penceritaannya ringannn.. tentang apa yg dimiliki... ttg family...
sama2 share apa yg dirasa... 
so,sesuaila dgn diri saya sebagai ibu2 di zaman cyber ni...
paling best... korang bleh tgk gambar yg cantik n menarik kat blog ni...
So, singgah2 ler kat blog MyKhalish ye...
dan join contest My Khalish...
*
*
*
rasanya.. semua syarat dah diikut...
ayat2 bodek pun dah cukup kot...
ada rezki, ok la... takde rezki.. no hall..
rezki kat lain plak...
ok...
*
*
*
so ,korang pun komen2 la jugak ...
sama ke kami??????
50%? 80 %?
takdak langsung???
komen ye sblm anda... offline...

SUKE?? Klik Like ^__^

12 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

anak ibu....hehehe :) saya rasa muka izz hafizi lg serupa ngan ibunya.... :)

miemiey said...

wah...sama tul saya nampak muka ank kak pija ngan akak..sebijik...untung ada gambar masa kecik..saya entah cam ane takde dlm simpanan..kl tak boleh join contest..semoga berjaya yee...

pija5120 said...

Queen of 2 heroes--> maybe.. tp gambar pun boleh menipu... :)

miemiey--> sama kan?? brp percent?? gambar tu pun je yg ada.. dlm 5 keping... cuba la cari, nanti join sekaki.. he...

suhaila@74 said...

dah anak mama..tentu le ada yag same..tapi si Hafizi lagi nampak sejibik dgn mamanye...teringin gak nak join tapi xde plak muka anak2 same dgn umminye ni...

pija5120 said...

kak sue, anak ak sue sama ngan suami kak sue.. tarikh tutup lmbt lagi... try la cari gambar2 lama...

mama zharfan said...

90% sama! good luck!

pija5120 said...

tq2... tp ramai yg join contest n msg2 pastinya ada persamaan... xdela mengharap sgt..ada rezki, aalhamdulillah..

pija5120 said...

test..

Mummy Adam said...

memang anak mama nih...rupanya sebijik..

miela77 said...

salam kenal...nampak sangat anak mama..good luck..meh jejalan umah daku lak..

MrS. F!zA said...

pic dgn ank ke2 tu sebijik kak...mulut, mata, hidung... mcm photostate.. hehe

Mummy Aqil said...

halu izz's family. daku dtg terjah nih. gud luck hokey

Blog Widget by LinkWithin
DUNIAKU DUNIAMU © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute