DUNIAKU DUNIAMU

Penulis sekadar berkongsi cerita kehidupan, luahan rasa, perkongsian idea dan isu... amatlah tidak sesuai utk rujukan profesional... untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai sesuatu isu, rujuk yang lebih pakar ^____^
HARAP MAKLUM

Followers

***SALAM ZIARAH***SALAM PERKENALAN***JANGAN LUPA TINGGALKAN KOMEN ANDA!!!

Friday, September 11, 2009

P.E.N.T..I.N.G... Jgn salah type!!!


Blog walking kat blog tips almansuqie td..
nak kongsi dengan semua... (mungkin ada yg dah maklum kott...)
JANGAN SALAH TAIP --->  blogspot jadi blogpot / blogpsot
 www.apaapapun.blogpot.com
  atau  
www.apaapapun.blogpsot.com
*
*
*
cuba tryclick...
http://pija5120.blogpot.com/
@
http://tunteja5432.blogpsot.com/ 
(pinjam jap ye tie)
*
*
*
bleh cuba kat alamat blog korang

SUKE?? Klik Like ^__^

10 comments:

Tukang cerita said...

Pnah juga dgr pasal ni, tp tak pnah try...

QuEeN Of 2 Heroes said...

uish,cam2 cara dieorg gunakan utk nyesatkan org lain...

n@m@n said...

mcm2 kn kak...

- jinggo - said...

apa tu...macam2 dunia akhir2 ni...

M.YAZID said...

hui.. bahaya tol sape yg x tau ni.. huhuhu

zan-xray said...

aiyokk.. memang semua ke situ ye kalau eja tak betul.. pandai betul dorang ni.

pija5120 said...

kwn saya ckp dia saja diorg buat domain ala2 ejaan blogspot sbb blogspot ni famous utk blogger la berbanding yg lain... xtau la...

pija5120 said...

kwn saya ckp dia saja diorg buat domain ala2 ejaan blogspot sbb blogspot ni famous utk blogger la berbanding yg lain... xtau la...

EIJAM'S FAMILY said...

huhu macam2 ade kan...

M.YAZID said...

mudah2 han kita selamat.. amin..

Blog Widget by LinkWithin
DUNIAKU DUNIAMU © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute